In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine - Université de Lille Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine

Ihtasham Ul Haq
  • Fonction : Auteur
Vahid Samae
  • Fonction : Auteur
Hosni Idrissi
  • Fonction : Auteur
Dominique Schryvers
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04094658 , version 1 (11-05-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04094658 , version 1

Citer

Ihtasham Ul Haq, Vahid Samae, Patrick Cordier, Hosni Idrissi, Dominique Schryvers. In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine. E-MRS - 2021 Spring Meeting, May 2021, Virtual, France. ⟨hal-04094658⟩
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More