The heterogeneous substructure of casein micelles evidenced by SAXS and NMR in demineralized samples - Université de Lille Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Hydrocolloids Année : 2021

The heterogeneous substructure of casein micelles evidenced by SAXS and NMR in demineralized samples

Márcio Nogueira
  • Fonction : Auteur
Lucile Humblot
Raghvendra Pratap Singh
Emilie Dieude-Fauvel
  • Fonction : Auteur
Bertrand Doumert
  • Fonction : Auteur
Sarah Nasser
  • Fonction : Auteur
Celine Lesur
  • Fonction : Auteur
Romdhane Karoui
  • Fonction : Auteur
Guillaume Delaplace
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-04233070 , version 1 (09-10-2023)

Identifiants

Citer

Márcio Nogueira, Lucile Humblot, Raghvendra Pratap Singh, Emilie Dieude-Fauvel, Bertrand Doumert, et al.. The heterogeneous substructure of casein micelles evidenced by SAXS and NMR in demineralized samples. Food Hydrocolloids, 2021, 117, pp.106653. ⟨10.1016/j.foodhyd.2021.106653⟩. ⟨hal-04233070⟩

Collections

UNIV-LILLE INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More