Fouling monitoring in food and bioprocess with MEMS sensor: comparison of local steady and periodic thermal excitation - Université de Lille Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Fouling monitoring in food and bioprocess with MEMS sensor: comparison of local steady and periodic thermal excitation

Y. Boukazia
  • Fonction : Auteur
M. Cadé
  • Fonction : Auteur
F. Bellouard
  • Fonction : Auteur
M. Bégué
  • Fonction : Auteur
Luc Fillaudeau
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03125108 , version 1 (29-01-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03125108 , version 1

Citer

Y. Boukazia, Guillaume Delaplace, M. Cadé, F. Bellouard, M. Bégué, et al.. Fouling monitoring in food and bioprocess with MEMS sensor: comparison of local steady and periodic thermal excitation. ECCE12/ECAB5, Sep 2019, Florence, Italy. ⟨hal-03125108⟩
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