In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine - Université de Lille Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2021

In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine

Ihtasham Ul Haq
  • Fonction : Auteur
Vahid Samae
  • Fonction : Auteur
Hosni Idrissi
  • Fonction : Auteur
Dominique Schryvers
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04094590 , version 1 (11-05-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04094590 , version 1

Citer

Patrick Cordier, Ihtasham Ul Haq, Vahid Samae, Hosni Idrissi, Dominique Schryvers. In situ TEM study of a new grain boundary deformation mechanism in olivine. Goldschmidt 2021, Jul 2021, Virtual, France. ⟨hal-04094590⟩
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More