Enzymatic cross-linking of casein increase the stability of overacidifed caseins dispersion after heat treatment - Université de Lille Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Enzymatic cross-linking of casein increase the stability of overacidifed caseins dispersion after heat treatment

Angella Velazquez Dominguez
  • Fonction : Auteur
Céline Lesur
  • Fonction : Auteur
Sarah Nasser
  • Fonction : Auteur
Manon Hiolle
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04401188 , version 1 (17-01-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04401188 , version 1

Citer

Angella Velazquez Dominguez, Guillaume Delaplace, Céline Lesur, Sarah Nasser, Manon Hiolle, et al.. Enzymatic cross-linking of casein increase the stability of overacidifed caseins dispersion after heat treatment. 12th NIZO Dairy Conference 2021 - Innovations in dairy ingredients, Oct 2021, Online, Netherlands. ⟨hal-04401188⟩
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