Poster De Conférence
Année : 2022
LillOA Université de Lille : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.univ-lille.fr/hal-04414055
Soumis le : mercredi 24 janvier 2024-10:33:02
Dernière modification le : vendredi 31 mai 2024-15:04:02
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-04414055 , version 1
Citer
Angella Velazquez Dominguez, Marie Hennetier, Frédéric Violleau, Manon Hiolle, Guillaume Delaplace, et al.. A Study on the Structural Conformation of Enzymatic Cross-linked Caseins Particles in Neutral and Acidic Conditions Revealing the Conformation and Shape of Enzymatic Cross-linked Casein Micelles powders with Asymmetrical Flow Field-Flow Fractionation (AF4) and their colloidal properties. 5th Food Structure and Functionality Symposium, Sep 2022, Cork, Ireland. ⟨hal-04414055⟩
Collections
8
Consultations
0
Téléchargements