A Study on the Structural Conformation of Enzymatic Cross-linked Caseins Particles in Neutral and Acidic Conditions - Université de Lille Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2022

A Study on the Structural Conformation of Enzymatic Cross-linked Caseins Particles in Neutral and Acidic Conditions

Angella Velazquez Dominguez
  • Fonction : Auteur
Marie Hennetier
  • Fonction : Auteur
Frédéric Violleau
Manon Hiolle
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04455378 , version 1 (13-02-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04455378 , version 1

Citer

Angella Velazquez Dominguez, Marie Hennetier, Frédéric Violleau, Manon Hiolle, Guillaume Delaplace, et al.. A Study on the Structural Conformation of Enzymatic Cross-linked Caseins Particles in Neutral and Acidic Conditions. Dairy Science and Technology Symposium 2022, Jun 2022, Online, Denmark. ⟨hal-04455378⟩
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More