Heat stability and fouling of modified casein micelle dispersions - Université de Lille Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Heat stability and fouling of modified casein micelle dispersions

Marwan Abdallah
  • Fonction : Auteur
Wenqian Sun
  • Fonction : Auteur
Pierre Gourdin
  • Fonction : Auteur
Sarah Nasser
  • Fonction : Auteur
Luisa Azevedo-Scudeller
  • Fonction : Auteur
Manon Hiolle
Céline Lesur
  • Fonction : Auteur
Julien Troupin
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04455427 , version 1 (13-02-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04455427 , version 1

Citer

Marwan Abdallah, Wenqian Sun, Pierre Gourdin, Sarah Nasser, Luisa Azevedo-Scudeller, et al.. Heat stability and fouling of modified casein micelle dispersions. 12th NIZO Dairy Conference 2021 - Innovations in dairy ingredients, Oct 2021, Online, Netherlands. ⟨hal-04455427⟩
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