Nanofibrous active food packaging based on sodium alginate and cyclodextrins - Université de Lille Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2024

Nanofibrous active food packaging based on sodium alginate and cyclodextrins

Fatima Zahra Jamal
  • Fonction : Auteur
Miriana Kfoury
  • Fonction : Auteur
David Landy
  • Fonction : Auteur
Sophie Fourmentin
  • Fonction : Auteur
Nasreddine Benbettaieb
  • Fonction : Auteur
Frédéric Debeaufort
  • Fonction : Auteur
Sylvie Moundanga
  • Fonction : Auteur
Laurent Beney
  • Fonction : Auteur
Thomas Dubois
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04505609 , version 1 (15-03-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04505609 , version 1

Citer

Fatima Zahra Jamal, Valerie Gaucher, Miriana Kfoury, David Landy, Sophie Fourmentin, et al.. Nanofibrous active food packaging based on sodium alginate and cyclodextrins. 21st International Conference on Cyclodextrins, Jun 2024, Dunkerque, France. ⟨hal-04505609⟩
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