Role of casein on the heat-induced denaturation of whey proteins and subsequent fouling in plate heat exchanger - Université de Lille Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Role of casein on the heat-induced denaturation of whey proteins and subsequent fouling in plate heat exchanger

W. Liu
  • Fonction : Auteur
X. D. Chen
  • Fonction : Auteur
Romain Jeantet
R. Mercadé-Prieto
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03125292 , version 1 (29-01-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03125292 , version 1

Citer

W. Liu, X. D. Chen, Romain Jeantet, R. Mercadé-Prieto, Christophe Andre, et al.. Role of casein on the heat-induced denaturation of whey proteins and subsequent fouling in plate heat exchanger. Heat Exchanger Fouling & cleaning conference XIII 2019, Jun 2019, Jozefow, Poland. ⟨hal-03125292⟩
37 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More