Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Impact of demineralization on the internal structure of the casein micelle and subsequent consequences on its dispersion properties after the rehydration process

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.univ-lille.fr/hal-03125307
Contributeur : Lilloa Université de Lille <>
Soumis le : vendredi 29 janvier 2021 - 12:27:26
Dernière modification le : vendredi 9 juillet 2021 - 10:18:07

Identifiants

  • HAL Id : hal-03125307, version 1

Collections

Citation

Marcio Nogueira, Salma Ben Harb, Romdhane Karoui, A. Derensy, Guillaume Delaplace, et al.. Impact of demineralization on the internal structure of the casein micelle and subsequent consequences on its dispersion properties after the rehydration process. 11th NIZO Dairy Conference Milk Protein Functionality, Oct 2019, Papendal, Netherlands. ⟨hal-03125307⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

11