Enzymatic Cross-Linking of Casein Increase the Stability of Overacidifed Caseins Dispersion after Heat Treatment’ - Université de Lille Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Enzymatic Cross-Linking of Casein Increase the Stability of Overacidifed Caseins Dispersion after Heat Treatment’

Angella Velazquez Dominguez
  • Fonction : Auteur
Céline Lesur
  • Fonction : Auteur
Sarah Nasser
  • Fonction : Auteur
Manon Hiolle
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04455405 , version 1 (13-02-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04455405 , version 1

Citer

Angella Velazquez Dominguez, Guillaume Delaplace, Céline Lesur, Sarah Nasser, Manon Hiolle, et al.. Enzymatic Cross-Linking of Casein Increase the Stability of Overacidifed Caseins Dispersion after Heat Treatment’. 4th Food Structure and Functionality Symposium, Oct 2021, Online, Ireland. ⟨hal-04455405⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More