Hybrid catalysis concept for the valorization of bio-based molecules to value-added chemicals for potential food-grade applications - Université de Lille Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

Hybrid catalysis concept for the valorization of bio-based molecules to value-added chemicals for potential food-grade applications

Alexandra Gimbernat
  • Fonction : Auteur
Nicolas Lopes Ferreira
  • Fonction : Auteur
Egon Heuson
  • Fonction : Auteur
Pascal Dhulster
  • Fonction : Auteur
Franck Dumeignil
  • Fonction : Auteur
Damien Delcroix
  • Fonction : Auteur
Jean Girardon
  • Fonction : Auteur
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Dates et versions

hal-04562035 , version 1 (30-04-2024)

Identifiants

Citer

Alexandra Gimbernat, Nicolas Lopes Ferreira, Egon Heuson, Pascal Dhulster, Franck Dumeignil, et al.. Hybrid catalysis concept for the valorization of bio-based molecules to value-added chemicals for potential food-grade applications. Green Food Tech, May 2023, Montreal, France. ⟨10.3390/catal8080335⟩. ⟨hal-04562035⟩
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